Klantbeoordelingen

Ria - 10 november 2017

  • Onze service
  • Zeer tevreden,alleen vind ik de verzendingskosten erg duur,zelfs als je voor een hoger bedrag aankoopt ,blijft de kost t zelfde.ik heb deze keer ook inplaays van de grijs en zwart gesteepte,de blauw en wit gestreepte ontvangen en die hadden we al.

monica - 2 oktober 2017

  • Onze service
  • Zeer goed! Snelle levering, goede producten, scherpe prijzen, erg tevreden!

Annie - 21 september 2017

  • Onze service
  • De service was geweldig,ik had de slabber besteld en kreeg snel een berichtje dat het verstuurd was.

Gerard - 16 september 2017

  • Onze service
  • Aanvankelijk kreeg ik mijn e-mail terug (te volle e-mailbox) leek het ook bij telefonisch geen response (4X) op een -niet thuis-; maar..de slab is uiteindelijk toch verzonden en de prijs kwaliteitverhouding is prima! Wel zijn er extra verzendkosten (4,95) met een conventionele per postverzending.

    Antwoord SlabEnZo;
    Beste Gerard; dank je wel voor de review, onze excuses voor de te volle mailbox, wegens drukte is deze nu uitgebreid :-). Telefonisch zijn we inderdaad niet 24/7 bereikbaar, maar wanneer er een berichtje achter gelaten wordt zullen wij altijd reageren.

    Met vriendelijke groet,
    Saskia Oosterink, SlabEnZo.nl

ine - 12 juli 2017

  • Onze service
  • Mooie,en leuke slabben.Ondanks vacantie,snelle levering!!
    Met name,Saskia bedankt.

Iris - 6 juni 2017

  • Onze service
  • Snelle levering en prettige webshop.

Eugenie - 4 april 2017

  • Onze service
  • Mijn vragen over de slabben zijn goed en snel beanwtoord.

G - 24 maart 2017

  • Onze service
  • Zeer snel geleverd. Top

Els - 11 februari 2017

  • Onze service
  • Fijne en overzichtelijke winkel met veel keuze.
    Had levering wel wat sneller verwacht...

    Antwoord Bibbeling:
    Beste Els; dank je wel voor je review. Wij verzenden iedere maandag, woensdag en vrijdag onze pakketjes, echter de levering naar Belgie duren vaak wat langer. Dat komt omdat wij in Nederland zitten en een pakketje over de grens moet. Helaas kunnen wij daar niets aan veranderen. In ieder geval onze exuses voor het ongemak.

Iris - 7 februari 2017

  • Onze service
  • Snelle service en overzichtelijke winkel.

Artikelen 1 tot 10 van 75 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8