Klantenservice

Verzenden
Bibbeling maakt gebruik van de service van PostNL voor de verzending van de bestelde artikelen. Voor bestellingen boven de Euro 75,00 berekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland. Voor bestellingen beneden de Euro 75,00 berekenen wij standaard Euro 2,95 per bestelling. Voor bestellingen die verzonden moeten worden naar het buitenland (binnen Europa) berekenen wij standaard Euro 6,95 per bestelling.PostNL streeft ernaar om brievenbuspost alsook pakketpost na aanbieding binnen 24 uur overal in Nederland te bezorgen. Bestellingen binnen Europa zullen in de regel binnen 5 werkdagen door PostNL worden bezorgd.Voor meer informatie verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.
Betalen
U kunt op diverse manieren uw betaling voldoen:
  1. Nederlandse klanten: bij voorkeur middels iDEAL(Sisow) rechtstreeks via uw eigen Bank. Voor u geen extra kosten.
  2. Belgische (en eventueel ook Nederlandse) klanten: middels PayPal, CreditCard of exclusief voor Belgische klanten met Bancontact/Mister Cash. Ofschoon dit voor ons relatief dure betalingen zijn berekenen wij ook hiervoor (vooralsnog) geen extra kosten. Indien mogelijk verzoeken wij onze Nederlandse klanten middels iDEAL te betalen.
  3. Kunt u of wilt u geen gebruikmaken van bovenstaande betaalmogelijkheden dan kunt u ook kiezen voor een betaling middels een zelf te regelen overboeking van uw rekening naar onze rekening bij de ING (IBAN: NL53INGB0008640796). Uiteraard ook hier geen extra kosten. Doordat het geld bij overboekingen doorgaans enige tijd onderweg is zal de levertijd wat langer kunnen zijn dan bij de onder 1. en 2. genoemde betaalmogelijkheden.Wij adviseren u daarom bij voorkeur, zo mogelijk, uw betaling te voldoen middels iDEAL (Nederlandse klanten). iDEAL is dé manier om veilig en snel te betalen. iDEAL werkt via de vertrouwde omgeving van internetbankieren. U selecteert bij betaling van de aankoop uw bank en voert de betaling uit via internetbankieren. De betaling gaat eenvoudig én snel.U komt nu direct in een scherm waarin u uw bank kunt kiezen en vervolgens uw betaling kunt doen. Na afronding van het betaalproces raden wij u aan weer terug te keren in de winkel middels een hiertoe aangereikte drukknop. Hierdoor weten wij dat uw betaling succesvol is afgerond en kunnen wij uw bestelling gereedmaken voor verzending.
Deelnemende banken & betaalservices
De deelnemende banken zijn Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, van Lanschot, Friesland bank, Triodos, SNS, RegioBank, Knab en ASN Bank. Alle internetbankierende klanten van deze deelnemende banken kunnen zo eenvoudig betalen in de webwinkel. Bovendien, indien u betaalt middels iDEAL dan is dat voor u als klant helemaal gratis. Wij berekenen de betalingskosten niet aan u door.Een bijkomstig voordeel is dat uw betaling direct wordt verwerkt zodat wij ook sneller uw bestelling in behandeling kunnen nemen!Via Sisow kunt u veilig online betalen bij vele aangesloten webwinkels. Betaal gemakkelijk via iDEAL, uw CreditCard, Bancontact/Mister Cash of via een bankoverboeking. Betalen met Sisow is uiterst veilig, snel en eenvoudig!
PayPal
PayPal biedt u een integrale betaaloplossing. Met PayPal kunt u betalen vanaf een andere PayPal-rekening, maar ook vanaf uw eigen bankrekening of middels CreditCard.
Betalen voor Belgische klanten
Onze Belgische (en ook Nederlandse) klanten kunnen uiteraard, zo zij dit wensen, ook betalen met CreditCard, via Sisow.Hoewel de betalingskosten hier relatief hoog zijn vragen wij voor betalingen met creditcard (vooralsnog) geen bijdrage in de transactiekosten. Wij vragen u bij voorkeur, zo mogelijk, te betalen middels iDEAL (Nederlandse klanten).
Betalen via overboeking of bankoverschrijving
Zelf een OVERSCHRIJVING regelen vanaf uw eigen bankrekening (bijvoorbeeld via internet bankieren) kan natuurlijk ook. Wilt u toch geen gebruikmaken van iDEAL, PayPal of een CreditCard, dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om zelf te zorgen dat het aankoopbedrag op onze rekening belandt. Houdt u er dan wel rekening mee dat deze betaalwijze doorgaans wat langer duurt dan wanneer u betaalt via iDEAL of CreditCard. Zodra het bedrag op onze rekening staat gaan wij uw bestelling in behandeling nemen. Uiteraard zijn aan een normale bankoverschrijving voor u geen kosten verbonden.
Hebt u nog vragen over de uitgebreide betalingsmogelijkheden bij Bibbeling.nl?
Als u vragen heeft over de betaalmogelijkheden bij Bibbeling.nl, stel ze ons! Wij zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en toe te lichten. Mail uw vragen naar info@bibbeling.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden.