Over Bibbeling

Over Bibbeling

In 2007 zijn mijn vader Hans en ik samen een bedrijf gestart, Bibbeling VOF. Het doel was een succesvolle webwinkel te starten. En dat is gelukt!

Bibbeling.nl is een puur Nederlandse Webwinkel waarmee we in eerste instantie de markt op wilden met de verkoop van Oxxy slofjes en schoentjes, Oxxy kinderriemen en onze Bandana Slabben.

Omdat met name de Bandana Slabben een groot succes bleken te zijn, hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in slabben. Met als resultaat dat Bibbeling.nl in 7 jaar tijd de slabbenspecialist van Nederland is geworden. Met de grootste collectie kwaliteitsslabben van Nederland!

Bibbeling.nl is gevestigd in het mooie Achterhoekse dorp Zelhem, vlakbij Doetinchem. Wij beschikken over een eigen verwarmd magazijn en alle producten online zijn voorradig zodat we snel kunnen verzenden.

Uit eigen ervaring zijn wij gestart met de verkoop van de Bandana Slabben. In 2004 is mijn dochter Esmé geboren. Ze is te vroeg geboren en woog bij haar geboorte 1480 gram.

Na een moeilijke periode in het ziekenhuis mochten wij haar vijf weken na haar geboorte mee naar huis nemen. Gezond en wel. Ze deed het supergoed voor zo’n ienieminie mensje, maar tot ze 1 jaar werd had ze erg veel last van reflux en daardoor droeg ze altijd een slab.

Helaas zorgde dat ervoor dat haar kleding dus altijd bedekt werd door zo’n grote ouderwetse slab die bovendien ook nog eens doorlekte. Daar moest een alternatief voor zijn, maar die bleek er toen niet te zijn. Het idee voor de Bandana Slab is toen ontstaan.

En toen mijn tweede dochter Sanne werd geboren, Hollands Glorie en 3500 gram schoon aan de haak vond ik de tijd rijp om op zoek te gaan naar de ideale Bandana Slab. Niet nog een kindje dat met een veel te grote slab door het leven moest.

We hebben ruim een half jaar de tijd genomen om voorbereidingen te treffen en op zoek te gaan naar een atelier voor de productie van de slabben en we zijn uiteindelijk eind 2007 gestart met Bibbeling.nl.

Binnen een half jaar werden we opgepikt door de media, want onze slabben waren destijds nieuw in Nederland en uniek. We kregen redactionele stukjes in Ezeltje Prik, Ouders van Nu, Kinderen, Ook en noem het maar op.

Bibbeling groeide uit haar voegen en in 2008 besloten we tot het vernieuwen van de website. Inclusief iDeal en CreditCard betalingen. Voor die tijd best hip in webwinkel land en wat waren we trots!

Binnen een jaar werden we ook ontdekt door de gezondheidszorg en kwam de vraag naar grotere maten slabben. Geen probleem, wij zijn er mee aan de slag gegaan en op dit moment zijn onze Bandana Slabben verkrijgbaar in 5 maten. Exclusief bij Bibbeling.nl.

Inmiddels is het 2014 en is Bibbeling een begrip geworden in de wereld van de online slabben. Naast onze Bandana Slabben verkopen we nu ook Silly Billyz, Mum2Mum en Bibetta. Stuk voor stuk kwalitatief geweldige slabben.

Door het succes en door de groeiende vraag naar onze slabben hebben we eind 2013 besloten om Bibbeling.nl naar een hoger niveau te tillen. We hebben een volledig voor Bibbeling op maat gemaakte webwinkel laten bouwen waar we ontzettend trots op zijn.

Op 21 maart 2014, bij het begin van de lente, is de nieuwe winkel live gegaan. Wij zien de toekomst positief tegemoet en wij hopen nog heel veel mensen en kinderen blij te kunnen maken met onze slabben.

Wij staan open voor vragen of opmerkingen, het kan altijd beter. Laat het ons weten via info@bibbeling.nl.

Daarnaast vinden wij het heel fijn als onze klanten een review willen plaatsen via de link op de homepage van www.bibbeling.nl. Dat wordt zeer gewaardeerd!

Met vriendelijke groet,

Saskia Oosterink

&
Hans Jansen

Team Bibbeling